+380 (97) 050-93-33
+380 (95) 050-93-33
Хангири (діжка для рису) 52 див.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Хангири (ja:半切 або ja:飯切), відома також як хандай (ja:飯台 — «дошка для рису» або «чаша для рису») — кругла плоскодонна дерев'яна діжка або бочка, яка використовуються на останньому етапі приготування рису для суші. Історично хангири робиться з деревини та скріплюється двома металевими обручами. Діаметр цієї посуду може бути в межах від 30 см (для домашнього використання) до 1 метра (для ресторану). Хангири і сямодзи (дерев'яна лопатка) зазвичай використовуються для приготування і остужения рису. Після варіння рис перекладають у хангири. Тут у нього додають приправу з рисового оцту, цукру і солі. Після цього рис ретельно перемішують, накривають сукном і дають охолонути.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Висота | 160 |
Матеріал обручів | нержавіюча сталь |
Порода деревини | дуб, ясен |
з'єднання клепки | мікрошип |
заклепки обручів | нержавіюча сталь |
обробка лляним маслом | за домовленністю |
Загальна висота | 16 див. |
Матеріал стяжок | нержавіюча сталь |
Діаметр | 52 мм |
- Ціна: 4 000 ₴
- В наявності
4 000 ₴
+380 (97) 050-93-33
- +380 (95) 050-93-33
- +380 (93) 050-93-33
- +380 (98) 277-51-77
- +380 (95) 005-12-22
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.- Понеділок09:0021:00
- Вівторок09:0021:00
- Середа09:0021:00
- Четвер09:0021:00
- Пʼятниця09:0021:00
- Субота10:0017:00
- Неділя10:0015:00